Kolla in muffinsarnas ställning, fyrkant!



Idag; 18 Augusti 2009 föddes fyra välskapta muffins. Vikt: 69 gram styck. Längd: 9 cm i diameter. Födseln gick som planerat och de förde inte ett enda ljud  när de slank ur ugnen. Syskon: Detta var första kullen ;)

I deras futtiga vikt på 69 gram inkluderas banan, choklad samt en enastående turkos topping.

Dessa fyrlingar önskar vi nu all lycka och välgång i kylskåpet innan de äts upp!



//Strösslande vi gjorde och pampigt det blev! C&C

Vandrande bullar...


...med onyttigt innehåll ;)
Degen dom degade så omsorgsfullt och dadlar dom drillade ner i de alltjämt jäsande bullsnurrorna. Dadlar köpta på en ö i Vättern och alldeles lagom i tid hitsmugglade. Christina skojade sig på annat håll och bakade dessa mulliga bullsnurror med syster sin.
Så snart detta sades var förstås saknade Ior tillbaka på hemmaplan och i full gång med att planera morgondagens bakexperimenterande med Nasse som nu endast befann sig några få milslängder bort. Morgondagen ska bjuda på bak under vårt tak ska ni allt få se :)

//Hemkommen och välbehållen Ior i lyxförpackning ;)

Har tråkigt...

Ior kom hem!!!! Jag vill baka ;) En smaskig blåbärspaj, mumsiga bullar eller varför inte excellenta drömmar?
Tjingeling!

Lustigkurre till tomat ;)



Ja, tolka den som ni vill, lite söt iaf ;) // C aka Nasse

Visst blir man sugen? :)



// En finurlig flicka

???

Den smarriga chokladbruna smeten hälldes mjukt ur den rosa bakbunken. Smeten landade mjukt i den smörsmorda formen och flöt ut som ett vackert jämnt konstverk. Helt fantastiskt! De sista dropparna smet skrapades varsamt bort ur skålen och närmade sig grottan som sakta stängdes och började njuta... Chokladsmaken spred sig i rymden samtidigt som konsistensen fick en att vilja ha mer. Tungan slickade försiktigt de mjuka hallonröda  läpparna. Smeten i formen traskade in i ugnen med flygande steg. Oj vilken heta! Värmen är bra för lederna men tiden tickade sakta för den stackars smeten som avskydde värme då den visste att den kom att åldras. Genom den randiga och smutsiga rutan syntes ett par hasselnötsfärgade ögon ute i kylan... Ååh ta ut mig... Tick tack tick tack... Bubblor, jag sväller, jag blir kraftigare, mustigare. Oj vad händer med mig? Jag växer ännu mer... Piiip! Jag lyfts varsamt  ut. Splash! Åå Jäkla tyghandske... Jag mossades! Hmm jag som var så perfekt för att vara i slutet av livets dagar. Aj, stick mig inte! Dumma människa. Wii jag flyger... å nej inte ugnen igen! Hallå jag är klar! Snälla inte värmen igen! 1 minut senare: Aj vilken bränna! Är jag värd att ligga här i komposten? 

//C


RSS 2.0