Mittiprick:)

Med massa smaskig mat och trevligt sällskap har nu husvagnen Mittiprick invigits. Den var riktigt söt och charmig med sin gammelrosa inredning:)
Hoppas snart den får en mysig plats att parkeras på närmare civilisationen så att C kan sova över om kvällarna blir alltför sena i storstaden. Här får ni ett smakprov vad "smaskig mat" innebär:



Pjössssss och kjammm skjumbjanan^^




GAAAAH HUR SKA DET NU GÅ!?! NEJ, VI SKA JU SNURRA DITT NÖT!





Vi började vår underliga men underbara resa i storstaden. Vi var positiva och nötte väl, vecka efter vecka. Kanske detta kunde bli något iallafall?:) Vi tog in och lärde oss en hel massa nytt och gott. Mängder av män/killar vi fick erfara (tolka som du vill) och deras stilar varierade stort och vissa var riktigt specifika. Tryck och drag, tryck och drag;) Sedan en liten snurr antingen åt höger eller vänster. Beroende på om trycket eller draget var i takt så fick snurren olika utfall. Musiken ekade gång ut och gång in i den stora lokalens väldiga volymer och en massa leenden spred sig. En och annan blink kunde tillochmed framanas.

Hur som helst är den första biten av historien och resan nu över och fortsättningen har nu tagit ny riktning och form på en helt ny plats. Första gången var riktigt förvirrande. Vi kastades hit och dit med steg som ingen av oss kände igen eller tidigare lärt sig. Det visade sig sedan att vår förvirring var berättigad då vi kört in på ett helt annat spår med steg. O'HOJ kallades den tidigare stilen men nu ska det bli LINJE för hela slanten ;D

Ja, hur ska det nu gå?
Det ska ni nog allt få se när vi svänger runt på dansgolven!

Snurrpåer!!!:)


Flumhumör under vår "picknick" med pojkarna Jonatan och Dennis

Hej My!
God dag herr Bulgur, hur e läget?
Hej svej fetaost :)
Fil som i filmjölk eller fil som i vinkelslip?
Ja det är en kluring, eller innebär fildelning kanske delning av frukostfil?
Det beror på om filen serveras med müsli eller bananer.
Jå ni, det finns ju även en tredje fil oss körkortsägare emellan ;)
Runt den runda rabatten finns en bred grej & där är det viktigt att man ger rätt signaler & väljer rätt fil ;) Annars kan man hamna någon helt annanstans! Var?
Under en bil i en fil herr/fru Bulgur! Trevligt att luktas =)




Plingeling:)

En liten berättelse...

Ja, som ni alla säkert vet så har kanelbullens dag redan passerat och är nu historia. Vi två små flickor firade den på var sitt håll och uppmärksammande dagen till ära på olika sätt. Den ena flickan C dissade dagens sanna innenbörd och bakade kärleksmums. Den andra flickan C gjorde en finurlig variant av kanelbullar, nämligen med innehåll av kanderade apelsinskal och dadlar och även några kladdkakebullar. Dagen efter fick både C & C smaka varandras verk. Det blev en smaksensation och våra munnar upplevde fullkomlig njutning. På tåget vi satt och smaska, på stan vi gick och traska, på tunnelbanan vi stod och snacka, samt på buggen vi där svansa. Efter alla buggsnurrar var allt det vi mumsat försvunnet och vi kunde fortsätta proppa oss smockfull av gott från söndagens bakning. 

Det var tänkt att en MEGA BIG STOR BAOTA FET bulle skulle tillverkats kanelbullensdag till ära, men det uppstod förhinder. Buggsnurrarna har förvandlat oss till riktiga heta bönor!  Vi måste genast ta oss i kragen och börja baka igen...men med all bakning så krävs rörelse för att förbränning ska ske av alla sockertoppkalorier. Detta är mycket viktigt om man vill behålla sin form och storlek:)

För några veckor sen fick vi en riktigt kick av en kikärta i skallen: "Ni har mycket framför er" sades till oss av vårt fantastiska buggkex till instruktör. En riktigt trevlig och intelligent nisse :)

Ior har funderat länge på att stoppa en potatis i örat, eller var det en pumpa? I vilket fall som helst så tror jag att det blir lite problematiskt med tanke på den stora potatisen och det lila örat. Hmm... måste nog ta ett redigt snack med den tjejen till filur...

Nasse har börjat uttrycka några små ting om några små korvar. Hmm, nu har jag fått se korvarna. Bajskorvar ser de ut som, de är avlånga, ohåriga, bruna och så har det börjat växa ut små extremiteter... undrar om det är kameran som spelat ett spratt eller om de små liven verkligen ser ut som avföringskolvar. Det lös visserligen in sol genom fönstret och gjorde synen mindre klarsynt haha, men NEJ! Så söta så så så himla fina de kommer bli! Gissa vad?! Guldiga, bruna, ludna små och kanske lite tjocka... måste säga åt Nasse att göda sin filur rikligt med bakverk så den blir rund och go :) Undrar var den ska heta... :)

Hörde en liten fågel som viskade i mitt öra om att jag borde rensa skorstenen...

Snart måste vi nog äta upp en riktigt heting till omelett. Hoppas den inte gör motstånd! Både Nasse och Ior vill få vara med och smaka på härligheten, men har kravet att få varsitt 6-pack med ägg... 

Puss och kram skumbanan till alla små fina geleråttor därute:) Mumsfillibaba på er!! ;)

RSS 2.0