Minisockerkakor



Gör sockerkakssmet och grädda denne, antingen i en vanlig sockerkaksform eller på annat vis i andra format = hur smidigt som helst!
Sedan tager du en apelsinhalva och vrider ur dess saft för att sedan blanda den med smör eller grädde som värmes upp och så lite socker eller annat sött ;) Och sedan dränker du den ur ugnen nyutsprungna sockerkakan med denna sörja och låter den suga åt sig och safta till sig och oj så saftigt och gott det blir!! Denna gång hade jag dessutom en aning tillsats av kanel i smeten, vilket skapade en fin touch såhär nu efter juletider :) Simple and good, me like :)

Tårtan säger allt utom...



...att innehållet är väl nedkylt och smakar ckoklad, kaffe och likör och att denna kombinationn dessutom är riktigt god! Endast en av tårtans inbjudna gäster förklarade sin avsmak för dess genomskärande kaffesmak... :p

Chokladmousse med ett syrligt blåbärslager i botten och ett uppfriskande hallonberg uppepå och dessutom lite spretande vil choklad, verkligt gott innehåll i dessa glas.


RSS 2.0