Ett brott har begåtts... Finn den skyldige!

Klet, klet och ytterligare ännu mera klet! En deg växte med sitt innehåll och var helt plötsligt färdigutvecklad till den vackraste och underbaraste deg som någonsin skådats. Degen var av en riktigt eftertraktad konsistens. En konsistens som inte ens kunde åstakommas med plastikkirurgi utan bara av slumpen som allt annat här i livet. Två händer som skapar ett verk av sådan perfekt karaktär sker inte ofta! Men frågan är nu bara hur smaken utspelade sig? Jag mena, om nu degen var så himla perfekt på utsidan hur var då insidan? För som alla säger så spelar ju utsidan roll men det är insidan som avgör.  

Känslan av att en mun som vattnas och muskler i fingrarna som bara måste nypa en liten klutt av degen. Denna känsla är svår att kontrollera och detta även i det här fallet. De kletiga fingertopparna tog försiktigt en nypa av den perfekta degen och förde den snabbt mot munnen så att inte hjärnan hann ändra sig. OMG! Orgasmvarning på denna deg alltså! Insidan var av en smak som aldrig någonsin smakats. Degklumpen gifte sig fantastiskt med tungans rullande. Den ljuva söta smaken från sockret blandat med den smöriga och krämiga konsistensen var tipptopp! Njutning av högsta grad!  

Tiden gick. Ugnen blev klar i värme, diskmaskinen blev full och smörklicken som inte använts låg och smälte i slasken. Samtidigt som allt detta skådespelade sig stod en ensam och nästan tom skål kvar på diskbänken, smulor ledde till brottsplatsen nämligen sovrummet och ett kvidande hördes dovt…

/Författad av en sprallig Carro;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0