Nu var det superlänge sedan vi skrev någe, ja vet! Men här kommer bakverk som skapats i bloggens ovetande den senaste tiden ;)



Choklad- och banankaka med megatjock glasyr! Faktiskt blidde smakkombinationen en riktig hitt när härligheten toppades med Polly´s polkagrisar som såklart krosshackats med tjatjatjakniven under händerna på Plopp.




Och så dessa njutfylliga små tippar toppade med någon brun smet av följande ingredienser om jag inte missminner mig... nämligen philadelphiaost, grädde, hemgjord chokladsås och extra kakao o möjligen en aning med extra socker ;)




Dessa krispiga böjar är det faktiskt ingen större än Plopp som har makat på egen hand. Smaken av dessa kakor har nämligen prövats på såväl stora som små individer och blivit mycket uppskattad! De är gjorda på ingefärsflarn som direkt efter gräddning lagts på rundade grejor (som flaskor) där de fått stelna till den böjda form de har (vilket som är nödvändigt för att framhäva smaken!) Sen har de på undersidan penslats med supergod choklad i varm och rinnig form och som topping på den bruna och härliga chokladen kom sig lite hackade hasselnötter att sätta sig tillrätta och vips har en speciell och lyckad smakkombination skapats :)

VIEL GLÛCK och ha det gott alla läsare och icke-läsare!

Kommentarer
Postat av: NasseTasse

Ior min <333

2010-11-24 @ 20:50:39
URL: http://kakskafferiet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0